Arkitekt

Kyndig arkitekt til dit byggeprojekt

Har du altid drømt om et arkitekttegnet hus? Hos WRB Rådgivende Byggekonstruktør ApS kan vi indfri din boligdrøm med visuel projektering og tegninger fra professionelle arkitekter, der altid går til opgaven med stort engagement.

Vores arkitekter kan hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Er du privat eller erhverv, kan vi hjælpe dig, og vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i de ønsker, du har for din kommende bolig. Forvent dialog, professionalisme og troværdighed, når du vælger din arkitekt hos os.

 

Få hjælp til den arkitektoniske fremtoning

En god arkitekt arbejder primært med tegninger af din bygning. Derudover får du med en arkitekt en mand eller kvinde med indblik i:

  • Bygningers æstetik
  • Arkitektonisk fremtoning
  • Kreative tilgange til projektering af din bygning
  • Optimal funktion og anvendelse

Derudover arbejder vores arkitekter tæt sammen med bygningskonstruktøren i faser som: idéoplæg, dispositionsforslag, myndighedsprojekt, projektforslag og hovedprojektet.

Det er vigtigt, at arkitekten kender alle byggefaser, når der skal bygges hus eller sommerhus, og det kan vi garantere, vores arkitekt gør.

Hvad koster en arkitekt?

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad en pris på en arkitekt er. Vores priser afhænger altid af projektets omfang, som hvor mange faser i byggeprojektets fase, kunden ønsker, arkitekten skal varetage eller deltage i.

Derudover afhænger en endelig pris selvsagt af, hvor detaljerede huse der skal tegnes. Forvent dog, at du hos os får en professionel arkitekt til konkurrencedygtige priser.

 

Skal vi tegne dit hus allerede i dag?

Vi står klar, når dit drømmehus skal tegnes. Du kan være sikker på, at vi har en dygtig arkitekt på hånden, når du kontakter os med dit projekt.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og få et godt tilbud på dit arkitekttegnede hus. Vi elsker at tegne huse, og vi lover aldrig mere, end vi kan holde.

Fang os på 40 83 83 35 eller mail@wrbgroup.dk.