Energikonsulent

Optimer dit hus med en energikonsulent

Er du husejer, ved du om nogen, at energioptimering kan betyde meget for din varmeregning. Især hvis du bor i et hus af ældre dato. Hos WRB Rådgivende Byggekonstruktør ApS kan vi tilbyde dig en engageret energikonsulent, der kan hjælpe dig med at reducere energiforbruget.

For hvem ønsker i virkeligheden at fyre for fuglene? Her hos os får du hjælp til, hvordan du kan energioptimere dit hus – uanset om det er privat eller erhverv, og uanset hvor du befinder dig i landet. Kontakt os allerede i dag, og tal med en dygtig energikonsulent.

 

Vejen til en udførlig energirapport

En energikonsulent bruges ofte, hvis et hus skal sælges, og der i så fald skal udformes en energirapport og laves et energimærke for huset. Energimærket kan være afgørende for den pris, huset ender med at blive sat til salg for. En energirapport indeholder typisk:

  • Energimærke
  • Rentabilitetsberegning for energibesparende tiltag
  • Beregning af energimærke

En energikonsulent laver en udtømmende gennemgang af bygningsmæssige forhold i dit hus, der har betydning for energiforbruget.

Derfor kan en energirapport også give dig en indikation på, hvor du kan foretage forbedringer og dermed nedjustere dig energiforbrug.

Energisparende tiltag kan derfor ofte have en positiv effekt og samtidig mærkes på pengepungen.

 

Hvad koster en energikonsulent?

Prisen på en energikonsulent afhænger af, hvor stor en bygning, der skal inspiceres og vurderes. Derfor skal vi selvfølgelig kende din specifikke opgave, før vi kan udforme til tilbud til dig.

Vid blot, at vi har nogle dygtige energikonsulenter til altid konkurrencedygtige priser. Vi ønsker nemlig også bedre huse og mindre energitab, og det behøver ikke koste dig en formue.

 

Indled din energioptimering allerede i dag

Første skridt mod en bedre varmeregning er en dialog med os. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig og dit varmeforbrug.

Ud fra det, du fortæller, kan vi sammen lave en plan for det stykke arbejde, vores energikonsulent skal udføre for dig. Hurtigt efter inspicering har du en udførlig energirapport.

Kontakt os på 40 83 83 35 eller mail@wrbgroup.dk. Vi ser frem til at nedjustere dig varmeforbrug.