Ingeniør

En god ingeniør er guld værd for dit byggeprojekt

Står du over for et byggeprojekt, ønsker du selvfølgelig et resultat i allerbedste kvalitet. De færreste af os kan varetage et byggeprojekt, så derfor skal en ingeniør selvfølgelig inddrages. Hos WRB Rådgivende Byggekonstruktør ApS har vi varetaget mange byggeprojekter, og vi varetager også gerne dit.

Vi kan tilbyde dig en kompetent ingeniør, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Du vil blive mødt af en engageret, passioneret og troværdig ingeniør, der vil dit projekt det bedste. Vi hjælper både private og erhverv.

 

Hvad er en ingeniør?

Der findes et utal af grene inden for ingeniørfaget, men vi koncentrerer os primært om byggeri. Og her har en ingeniør mindst to faggrene i spil:

  • Konstruktion
  • Geoteknik

En konstruktionsingeniør beregner bygningens bæreevne, stabilitet og holdbarhed, og en geotekniker har speciale i at beregne det samme som en konstruktionsingeniør, blot på jordens bæreevne og stabilitet.

Vi tilbyder dig dermed en rådgivende ingeniør, der kan hjælpe dig med dette, samt rådgivning i de andre faser i byggeprojektet.

Hvilken pris kan du forvente?

Vi er nødt til at kende dit projekt, før vi ved, hvilket tilbud vi kan udforme til dig. Vær dog sikker på, at du altid vil nyde godt af en rådgivende ingeniør, der ved, hvad et byggeprojekt skal indebære og derfor kender alt til ingeniørens funktion.

Ønsker du en pris på en rådgivende ingeniør, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe.

 

Kontakt os allerede i dag, og få en pålidelig ingeniør

Det er dumt at spare ingeniøren væk, når du står over for et stort byggeprojekt med mange forskellige facetter og processer, hvor der med sikkerhed er brug for en konsulent.

Er du i tvivl om, hvad vi kan hjælpe dig med, skal du endelig kontakte os på 40 83 83 35 eller mail@wrbgroup.dk. En dygtig medarbejder sidder klar til at tage imod dit opkald og sørger for, at du bliver sat i kontakt med vores bedste ingeniør til netop dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.