Projektering

Projektering af byggeri – gør det ordentligt

Skal du til at realisere dine boligdrømme, men har du ingen idé om, hvor du skal starte? Hos WRB Rådgivende Byggekonstruktør ApS har vi heldigvis løsningen til dig lige ved hånden. Her får du professionel og kyndig projektering af dit byggeri.

Vi stiller dygtige rådgivere til rådighed, der har prøvet kræfter med byggeprojekter og dets mange facetter tusinde gange før. Vi hjælper dig i mål med dit byggeprojekt om du er privat eller erhverv, og uanset hvor du befinder dig i Danmark.

 

Hvad indeholder projektering?

Projektering er et vidt begreb, men i byggebranchen indeholder det:

Disse arbejdsområder kræver forskellig ekspertise, og vi kan tilbyde det hele.

 

Vi starter med en indledende dialog

Det første, vi gør, når du tager kontakt til os med henblik på projektering, er en indledende dialog, der sporer os ind på, hvad dit projekt indebærer.

Vi lytter ikke blot – vi kommer også gerne med vores professionelle besyv, hvis vi kan se forbedringer, du måske ikke selv har tænkt over.

Efter indledende dialog udformer vi en skitse, så du kan se dit projekt tage form.

 

Din proces med projektering af byggeri

Herfra begynder vi at tale om flere af detaljerne i dit byggeprojekt:

  • Hvilken slags hus skal du have bygget?
  • Hvilket arkitektonisk udtryk ønsker du?
  • Hvilke byggematerialer?
  • Hvilke funktioner?

Igennem hele processen agerer vi din professionelle rådgiver, der projekter dit drømmehus i alle dets facetter. Det medfører altså, at du slet ikke skal bekymre dig om projektets udfald – det har vi fuldt ud styr på, da vi ønsker det samme, som du ønsker: Et færdigt og flot udført byggeri.

 

Skal vi hjælpe med at realisere dit byggeprojekt?

Kontakt os i dag for at påbegynde en indledende dialog. Det er ganske gratis at tage en snak med os, og vi vil gerne høre om dit projekt.

Ønsker du at benytte os til projektering af byggeri, lægger vi sammen en plan for, hvordan projektets faser skal forløse.

Kontakt os på (+45) 40 83 83 35 eller mail@wrbgroup.dk, og lad og hjælpe med at realisere dit byggeprojekt.